Suntem Pynbooking

Construim soluţii software moderne pentru industria HoReCa, care rezolvă probleme zilnice de productivitate, management, vânzări, marketing și comunicare. Ajutăm clienţii să se dezvolte pe termen lung şi să aibă succes.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să digitalizăm şi automatizăm procesele de lucru repetitive şi rutinele din industria hotelieră și să oferim timp oamenilor, pentru o muncă şi o viaţă mai valoroasă.
Punem sub semnul întrebării tehnologiile de ieri şi construim solutii software pentru viitor, prin care clienții noștri şi oaspeții lor să realizeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Povestea noastră

Am creat platforma Pynbooking în 2014, pentru a o oferi un mod inteligent şi productiv de administrare antreprenorilor din industria HoReCa şi o alternativă la programele învechite de gestiune sau lucrul pe hârtie şi excel.
Pentru a ne atinge aceste obiective, am integrat în Pynbooking cele mai moderne tehnologii şi concepte de cloud şi digitalizare. Soluţiile noastre sunt flexibile, disponibile oricănd şi de oriunde, uşor de utilizat şi accesibile oricărei companii.
Investim constant în dezvoltarea platformei şi împreună cu clienții noștri construim un viitor mai bun pentru domeniul HoReCa.

Platforma noastră

Te ajută să îți digitalizezi afacerea, să îți automatizezi procesele, să ai o echipă productivă și oaspeți mulțumiți.

Guest Self Service App

Oferă o experiență memorabilă care surprinde oaspeții încă dinaintea sosirii

PMS Hotel

Automatizează operațiunile de zi cu zi, de la gestionarea camerelor la interacțiunea cu oaspeții

Channel Manager

Gestionează fără efort toate platformele de booking

Booking Engine

Gestionează fără efort rezervările directe, cu 0 % comision

POS Restaurant

Simplifică operațiunile de zi cu zi din restaurant

Integrări

Platforma noastră este menită să crească împreună cu dvs. Cu mai mult de 100 de integrări și posibilitatea de a crea API-uri personalizate, puteți sincroniza Pynbooking cu o multitudine de aplicatii pentru a se potrivi afacerii dvs.

Pynbooking oferă atât sistemele software, cât și sfaturile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți experiența oaspeților și pentru a vă face operațiunile mai eficiente.


Începe acum
Solicită o demonstrație