Channel Manager

Gestionează unitar şi fără efort toate platformele de booking.

Începe acum

Pierzi mult timp cu actualizarea platformelor de booking?

Pynbooking Channel Manager sicronizează natural toate calendarele cu PMS-ul și elimină complet actualizările repetitive manuale

Integrat

Sincronizat nativ cu PMS

Am creeat Pynbooking Channel Manager pentru a comunica nativ, în timp real, cu PMS-ul, Booking Engine și toate platformele de rezervări online partenere pentru actualizarea automată a tarifelor, disponibilității și rezervărilor.
Astfel, elimini complet activitățile repetitive manuale și automatizezi procesele pentru a îți dedica timpul creșterii afacerii tale.

STRATEGIE

Profitabilitate

Conceput pentru flexibilitate, modulul Channel Manager te ajută să optimizezi tarifele în funcție de gradul de ocupare, pentru fiecare zi din săptămână, pe orice perioadă din an sau să aplici restricții de minim de nopți sau tarife cu discount, doar în perioadele cu cerere scăzută.
Primești rapoarte de performanță detaliate, care te ajută să aplici strategii de vânzări informate, pentru a crește nivelul veniturilor și gradul mediu de ocupare.

PARTENERIATE

Automatizarea este „noul viitor”

Conectează proprietatea ta la toți partenerii Pynbooking pentru a primi cât mai multe rezervări în mod automat, direct în PMS.
Succesul afacerilor hoteliere depinde de automatizarea vânzărilor pe propriul site, de automatizarea vânzărilor pe „alte site-uri” și de sincronizarea în timp real a tarifelor, disponibilității pe toate platformele.
Lista noastră de parteneri crește constant şi asigură locației tale o prezență cât mai mare în mediul online.

Crește gradul de ocupare și veniturile cu Pynbooking Channel Manager


Începe acum
Solicită o demonstrație