Comenzi online cu livrare

Oferă clienţilor tăi servicii de delivery, cu plăți online integrate, fără comision.

Începe acum

Preia comenzi de mâncare direct de pe site

Utilizează propriul portal pentru vânzări şi livrări rapide, personalizat pentru domeniul tău.

ACCESIBIL

Portal online pentru comenzi cu livrare

Creat automat și fără configurări complicate, portalul dedicat restaurantului tale oferă clienților acces rapid la servicii online prin activare a butonului „Comandă Mâncare.” Sistemul solicită înregistrarea cu numărul de mobil, locație și o parolă securizată, iar navigarea prin meniu este simplă şi intuitivă.
Portalul este personalizat cu adresa domeniului tău și integrat cu sistemul de plată online. Încasezi comenzile în avans şi nu plătești comisioane platformelor dedicate.

ATRĂGĂTOR

Meniu interactiv

Trezește interesul oaspeților prin meniul digital cu aspect modern, atrăgător și optimizat pentru ecrane de diferite dimensiuni.
Produse sunt organizate intuitiv, pe categorii, pentru comenzi rapide.
Vinde mai mult cu ajutorul configurării și actualizării în timp real a produselor și detaliilor acestora, a prețurilor sau ofertelor de sezon.
Orice modificări aduci listei de produse, se vor reflecta imediat în meniul online iar clienții tăi le vor vizualiza imediat.

EFICIENT

Integrare Nativă

Împreună cu modulele Gestiune și Kitchen Display, reduci timpul de așteptare al clienților prin comunicarea automată, nemijlocită a comenzilor, direct pe ecranul din bucătărie.
Beneficiezi de sincronizarea în timp real a vânzărilor, pentru acuratețea inventarului în orice moment al zilei.
Rapoartele detaliate pentru verificarea periodică a costurilor de producție te vor ajuta să optimizezi prețurilor de vânzare, pentru a-ţi păstra adaosul şi profitabilitatea.

Vinde preparatele direct pe site-ul tău și loializează-ți clienții fără a mai plăti comisioane către alte platforme de delivery


Începe acum
Solicită o demonstrație