API deschis

Conectează Pynbooking la o multitudine de aplicații

Începe acum

Pynbooking este construit ca o platformă deschisă

Aceasta înseamnă că suntem pregătiți pentru integrări bidirecționale prin intermediul API-urilor noastre.

EFICIENȚĂ

Integrări API


Soluțiile API pentru hoteluri și restaurante sunt o metodă eficientă prin care poți să conectezi cu ușurință Pynbooking cu diverse soluții tehnologice.
Practic, cu ajutorul soluțiilor de integrare API, toate informațiile despre afacerea ta se regăsesc în același loc.
Totodată, procesele de lucru sunt și ele sincronizate și orice modificare în sistem generează automat actualizarea tuturor datelor.

Alege să-ți eficientizezi munca

Iată ce integrări API poate face Pynbooking pentru tine

API cu platforme de rezervări
Soluțiile de API de la Pynbooking te ajută să sincronizezi foarte ușor informațiile și disponibilitatea camerelor de pe toate sistemele partenere de rezervări online, precum expedia.com, hotelbeds.com, booking.com etc.
API cu sisteme de Control Acces
Soluțiile API de la Pynbooking se conectează perfect cu sistemul de yale al hotelului, cu sistemul de iluminat, parcare, clădire, turnicheți sau lift.
API cu imprimante fiscale
Soluțiile noastre API sunt potrivite pentru orice model de casă de marcat pe care o utilizezi pentru hotel sau restaurant, astfel încât să poți gestiona simplu și rapid plățile clienților.
API cu Agenții de Turism
Soluțiile API de la Pynbooking te ajută să sincronizezi foarte rapid cele 3 tipuri de contracte cu Agențiile de Turism partenere, contracte tip charter, contracte tip alocare sau contracte cu disponibilitatea la liber.
API cu sisteme de restaurant sau SPA
Programele de administrare folosite pentru restaurant, balneo și alte servicii ale hotelului pot fi conectate cu API-ul Pyn, pentru o mai bună administrare a activității hoteliere.
API cu sisteme de Contabilitate
Cu soluțiile noastre API poți transfera datele între Pynbooking și sistemele externe de contabilitate precum SAGA și CIEL, pentru a te elibera, astfel, de activitățile repetitive.

Începe să-ți administrezi hotelul cu ajutorul soluțiilor API de la Pynbooking și câștigă timp pentru clienții tăi.


Începe acum