Kitchen Display

Comunicare vizuală digitală între restaurant și bucătărie pentru servirea optimă a preparatelor

Începe acum

Digitalizează comenzile către bucătărie

Elimină imprimantele de secție și îmbunătățește timpii de preparare

digital

Live Monitor - KDS

Elimină imprimantele de secție și digitalizează comenzile către bucătărie, bar sau orice secție de preparare, pentru a îmbunătăți timpii de producţie și a elimina erorile umane.
Accesibil de pe orice dispozitiv, Android, iOS sau Windows, modulul Kitchen Display îți oferă independență față de echipamente costisitoare.
Totodată, poți verifica oricând situația zilei curente, din arhiva comenzilor finalizate și salvate, pentru a lua cele mai bune decizii.

AUTOMATIZAT

Comunicare Digitală

Asigură transmiterea comenzilor de la mese, din room service hotel sau din site-ul propriu, către bucătărie și elimină imprimantele incomode, consumul de hârtie și costurile cu mentenanța aparatelor.
Beneficiezi astfel de o comunicare mai bună, într-un timp redus şi elimini erorile umane în transmiterea mesajelor între bucătărie și servire.
Cu afișajul digital, știi mereu cât timp a trecut de la primirea comenzii.
Astfel, previi întârzierile și asiguri satisfacția oaspeților.

PROMPT

Notificări pe mobil

Cu ajutorul notificărilor sonore trimise pe mobil, bucătăria anunță comanda pregătită, parțial sau integral, pentru a fi trimisă la masa clientului.
Ospătarii primesc notificarea sonoră direct pe mobil şi nu trebuie să părăsească sala de mese sau terasa, pentru a verifica, dacă sunt gata de livrare comenzile.
Astfel, asiguri servirea promptă a preparatelor și elimini nemulțumirile oaspeților pentru comenzile întârziate.

Digitalizează traseul comenzilor către și de la bucătărie.


Începe acum
Solicită o demonstrație