PMS-ul este, de cele mai multe ori, cel mai eficient „angajat” al afacerii tale din HoReCa. Indiferent că lucrezi în cadrul unui lanț hotelier sau pentru un hotel independent, PMS-ul vine cu soluții optimizate pentru gestionarea eficientă a unității tale de cazare.

Încă te lupți cu erorile date de un sistem de gestiune tradițional? Îți vezi angajații copleșiți de sarcini minore, dar devoratoare de timp? Atunci ți-ar prinde tare bine o automatizare a proceselor interne.

Vestea bună e că noi îți oferim un instrument de încredere care face treabă excelentă atât într-un mare lanț hotelier, cât și în hoteluri cu o capacitate mai redusă.

Hai să faci cunoștință cu PMS-ul 

Te-ai gândit vreodată cât ești de norocos să gestionezi un hotel independent? Comparativ cu marile lanțuri hoteliere, managerul de hotel poate lua decizii pe cont propriu, fără să fie împiedicat de anumite protocoale. 

În plus, dacă lanțurile hoteliere promovează o imagine standard, tu poți crea o atmosferă locală, personalizată în funcție de specificul unei zone turistice. Să luăm exemplul unei pensiuni la munte, unde totul poate fi personalizat în spiritul locului și al tradițiilor. 

Oaspeții caută întotdeauna experiențe memorabile, care să-i facă să se simtă unici și norocoși pentru că au ales o anumită zonă, iar tu le poți îndeplini dorința. Te avantajează atât capacitatea de personalizare cât și împrejurimile.

De aceea, un sistem software PMS în cloud e cea mai bună alegere a anului. Poate fi cu ușurință integrat într-o unitate de cazare independentă, iar impactul va fi mai mare decât într-un lanț hotelier. 

Pe scurt, PMS-ul se transformă într-o investiție inspirată, care aduce beneficii pe plan intern. Ba chiar te ajută să te aliniezi la trendurile anului 2021 și să găsești soluții optime pentru afacerea ta.

Tot PMS-ul te ajută să faci față și marii provocări lansate de pandemie: siguranța.

În colaborare cu PMS-ul, depășești așteptările oaspeților

Îți dorești să oferi oaspeților tăi o experiență unică? Acum știi cine te poate ajuta.

PMS-ul comunică pe limba automatizării, cu o largă răspândire în 2021. Majoritatea clienților o „vorbesc” la perfecție. După cum bănuiai, PMS-ul e translatorul cu normă întreagă de care are nevoie hotelul tău.

Cine este mai exact PMS-ul?

Un software în cloud care automatizează procesele interne fără de care o unitate de cazare nu poate să reziste. În plus, PMS-ul se mulează atât pe nevoile unei unități de cazare de capacitate redusă, dar și pe lanțuri hoteliere mari, care domină piața de mult timp.

Când ne gândim la automatizarea proceselor interne dintr-o unitate de cazare, lista poate să fie consistentă. Printre cele mai devoratoare de timp se numără:

- realizarea check-in-ului sau check-out-ului în deplină siguranță pentru oaspeți și personal;
- rezervarea camerelor și confirmarea operațiunii prin e-mail sau SMS;
- înregistrarea online a extra-serviciilor solicitate de client (restaurant, mini-bar, curățenie în cameră etc.);
- efectuarea eficientă a plăților și a facturilor;
- acces la casele de marcat aferente de pe orice dispozitiv;
- este simplu de folosit de toți angajații, fără să fie nevoie de pregătire în IT;
- comunicarea ofertelor speciale direct către client.

În contextul actual, când o bună parte dintre servicii au echivalent virtual, clientul nu poate fi decât mulțumit, dornic să-și împărtășească experiența în cercul de apropiați.

Vezi tot ce trebuie să știi despre PMS, soluția indispensabilă pentru HoReCa!

PMS-ul te ajută să economisești timp și bani

Cu PMS-ul, afacerea ta evoluează și veniturile cresc exponențial.

PMS-ul este o formă automatizată de a gestiona bazele de date cu rezervările și informațiile despre viitori oaspeți. 

Descoperă împreună cu noi cum funcționează!

Dacă hotelul tău independent este listat pe mai multe platforme de rezervări, PMS-ul centralizează automat toate rezervările înregistrate. Dacă înainte, angajații tăi se ocupau manual de actualizarea rezervărilor, acum PMS-ul rezolvă totul în timp record. În plus, se descurcă impecabil și la procesul invers: anularea rezervărilor și reprogamarea acestora. 

Odată ce oaspetele și-a făcut o rezervare, PMS-ul generează automat un cont de client care include toate datele furnizate de oaspete, cât și cerințele speciale referitoare la serviciile preferate: mini-bar, preferințe legate de micul dejun sau de curățenia în cameră.

PMS-ul știe să comunice elegant. Rezervarea îți aduce automat și un e-mail cu o invitație pentru check-in-ul online, generată direct din sistemul de management al proprietății. Totul e intuitiv și aduce un mare plus comunicării dintre clienți și personal.

PMS-ul mai face un cadou neprețuit angajaților tăi. Generează un raport hotelier sumar al fiecărei zile. Lucrurile devin mult mai optimiste când automatizarea scade volumul de muncă depus în mod normal de angajați.

Cu asemenea abordare, e imposibil ca hotelul tău independent să nu ajungă în topul preferințelor.

Automatizează-ți procesele interne din hotelul tău independent și răspunde imediat nevoii de siguranță a oaspeților. Nu trece cu vederea nici nevoia de comunicare personalizată care transformă orice experiență într-una memorabilă.

Ia legătura cu un consultant Pynbooking și vezi ce pași trebuie să urmezi pentru a începe o colaborare cu PMS-ul. Costurile sunt minime, iar avantajele neprețuite.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.