Știm cât de important este pentru hotelul tău să ofere clienților cea mai bună experiență la rezervare. Soluțiile integrate sunt cele mai eficiente și prietenoase, atât cu managementul hotelului, cât și cu oaspeții. Nu-i așa că sună bine? Uite cum te putem ajuta să îți maximizezi productivitatea.

Spune DA unui sofware hotelier integrat

Cu sisteme numeroase de software și multiple departamente, administrarea unui hotel a ajuns un mecanism complex și greu de controlat. În experiența noastră, am întâlnit hotelieri care folosesc și douăzeci de sisteme software. Te și întrebi cum poți să ții evidența atunci când ai atât de multe programe pe care să le urmărești în fiecare zi. 

Instrumentele de property management system tradiționale limitează libertatea hotelierilor de a lucra cu mai multe canale de vânzări. Cel mai adesea, se folosesc mai multe aplicații, care s-au tot înmulțit în timp. Așa rezultă adevărați balauri informatici, care nu se sincronizează cu software-ul provenit de la diverși provideri. Ceea ce se traduce în compromisuri și ineficiențe.

Și nu-i așa că-ți dorești să rămâi competitiv? Atunci ai nevoie de soluții integrate, care sincronizează programele folosite de toate departamentele. Beneficiile nu țin doar de cost, ci și de productivitate.

Implementând o soluție de la un singur vânzător, hotelierii își simplifică și eficientizează munca. Costurile de IT, ca și cele operaționale, scad, iar viitoarele investiții și dezvoltări în IT sunt ușurate în mod semnificativ.

Pe scurt, ai un singur sistem software, centralizat, în care urmărești toată activitatea hotelului. Simplu, rapid și online. Fără servere, documente și proceduri birocratice.

Creștere și vizibilitate accentuate

Software-urile integrate presupun sincronizarea informațiilor din diferite sisteme, ceea ce duce la formarea unei baze de date și la constituirea unui panou de comandă. Aici hotelierii pot vedea cu ușurință o viziune de ansamblu a performanțelor și operațiunilor afacerii lor într-o anumită perioadă de timp.

Informația poate fi accesată rapid, în timp real, de oriunde, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, fără să fie nevoie de resurse pentru extragerea datelor sau compilarea lor din diverse surse. Personalul este mai bine informat și poate lua decizii adecvate, în timpul necesar. Rezultatul? Posibilitatea de a crește vânzările. 

Conectivitatea directă între PMS, Channel Manager și canalele OTA asigură actualizarea în timp real a disponibilității și a gradului de ocupare. În plus, se verifică dacă datele sunt distribuite adecvat pe toate piețele de vânzare. Astfel tu te bucuri de vânzări maxime, reduci riscul de overbooking și minimalizezi problemele de paritate.

Până la urmă, de ce să alegi un Property Management System?

Cele mai importante motive să alegi Property Management System? Ai un sistem integrat care te ajută să economisești timp și să eviți haosul cu inventarul și rezervările.

Cu PYNBOOKING rezervările de la toți partenerii nu mai depind de un manager de rezervări, care să le preia din email și să le introducă manual, una câte una, în PMS. 

PYNBOOKING introduce automat fiecare rezervare în PMS. Iar asta înseamnă timp economisit, zero efort și răspuns rapid oaspeților.
Și nu doar atât. Digitalizarea hotelului e plină de avantaje.

Operațiuni repetitive, pe care trebuie să le faci zilnic, precum managementul disponibilității pe multiple canale, se automatizează. Folosind aplicații integrate de la un singur provider, hotelurile și-au crescut vânzările cu 17,5%.

Pentru că am înțeles că mediul încojurător are nevoie de noi, soluțiile pe care ți le oferim sunt paperless. Uită de maldărele de hârtii și de consumabile și treci la varianta cloud. 

Soluțiile hoteriele eficiente și moderne sunt misiunea noastră. Viitorul industriei îl construim împreună.

Pe pyn.ro găsești rezolvări la problemele cu care se confruntă hotelierii care nu folosesc încă PYNBOOKING. Hai și tu să vezi cum poți obține totul cu un singur click.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.