Pynbooking a primit un modul nou, ”Manager evenimente”, care va ajuta clienţii să gestioneze mai eficient orice activitate care necesită agendă și programare pe ore sau zile: de la sesiuni SPA și masaj, la închiriere de biciclete și săli de evenimente. Modulul este deja funcţional şi este inclus în pachetele Pynbooking Premier şi Enterprise. Dacă ești client, poți face oricand upgrade la unul dintre aceste pachete, pentru a avea și Manager evenimente.
 

Daca nu esti client și vrei să testezi Pynbooking și implicit acest modul Programează un Demo.

 

Mulţi dintre clienţii noştri oferă servicii complementare celor de cazare şi masă: SPA, tratamente balneo, închiriere de mese de biliard, biciclete, ATV-uri, excursii, săli de evenimente etc. Aceste servici sunt furnizate atât către clienţii interni (cazaţi în unitate) cât şi externi. Sunt generate astfel sute de programări şi rezervări, care au nevoie de un mod eficient de administrare. Păstrarea evidenței pe hârtie, într-un excel sau chiar şi pe o agendă digitală nu este cea mai bună soluţie deoarece apar dificultăţi legate de:

• Programări făcute simultane de mai mulţi angajaţi

• Informarea rapidă a oaspeţilor cu privire la disponibilităţi

• Vizibilitate asupra unor multiple intervale pe ore şi zile

• Gestionarea comună și corelarea mai multor resurse

• Adăugarea serviciilor utilizate direct pe factura de cazare

Imposibilitatea efectuării unei programări ferme, precum și suprapunerea programărilor sunt printre cele mai frecvente surse de feedback negativ, în hotelurile care includ SPA. Prin urmare, digitalizarea acestea activități aduce atât control, cât și îmbunătățirea relațiilor cu oaspeții.

 

Cum te ajută concret modulul ”Manager evenimente”

 

Modulul ”Manager evenimente”, din Pynbooking elimină toate aceste neajunsuri şi oferă o agendă unică pentru toate activităţile unei unităţi de cazare, care necesită rezervare şi programare pe intervale orare sau zile.
Iată ce operaţiuni poti efectua în acest modul:

• Definești ”evenimentele” la care pot participa oaspeţii: masaj, închiriere ATV-uri, teren de tenis, săli de conferinţe și intervalele specifice pentru rezervare
• Înregistrezi în agendă solicitările oaspeţilor cu trei posibile statusuri: Cerere, Confirmat, Blocat
• Efectuezi programări/rezervări unice sau recurente, pe ore, zile etc
• Notifici oaspeții asupra programărilor efectuate
• Asociezi o programare unui oaspete deja cazat (datele sunt preluate automat din PMS) sau unul client extern
• Blochezi în avans anumite perioade în funcţie de conjunctură (rezervări de grup, sărbători, revizii/service etc)
• Accesezi de la distanţă agenda, oferi informaţii şi faci înregistrări indiferent de locaţia în care te afli
• Facturezi serviciile consumate, către oaspeţi interni sau externi, persoane fizice sau juridice (direct din modul sau din PMS)
• Vizualizezi rapoarte cu date despre: sursa programării, grade de ocupare, încasări pe servicii sau intervale de timp etc
• Lucrezi concomitent cu alți membri ai echipei
 

Utilizarea este simplă, atât la adăugarea/definirea de evenimente şi resurse cât şi la realizarea efectivă a programărilor. Important de ştiut modulul ”Manager evenimente” poate gestiona orice activitate care se derulează pe ore şi necesită programare: masaj, sauna, tratamente cosmetice, coafor/frizerie, terenuri de tenis, fotbal, piste de bowling, mese de biliard și tenis, săli de conferinţe şi evenimente sociale etc.
Modulul nu necesită pregătire prealabilă și este accesibil oricărui angajat care operează în Pynbooking.

Beneficii

 

Avantajul utilizării acestui modul tine de crearea unei imagini de ansamblu asupra programărilor pe o perioadă extinsă de timp, ceea ce elimină suprapunerile şi permite exploatarea mai bună a resurselor. Oaspeţii primesc răspuns pe loc despre disponibilităţi, iar programările sunt mai ferme. Dacă spre exemplu, în anumite perioadă exista rezervări de grup în locaţie (team building, evenimente de companie, evenimente sociale) agenda poate fi blocată pentru anumite servicii, pentru a nu se crea încurcături. Când este vorba de zeci de programări/rezervări, pe multiple resurse, gestionarea manuală va genera cu siguranță neplăceri şi tensiuni în relațiile cu oaspeții, pe care cu siguranță dorești să le eviți.

Complementar, oferă şi o perspectivă reală a gradului de ocupare pe cele mai diverse intervale, dar şi a veniturilor generate de anumite resurse. Este un element important în luarea unor decizii de extindere sau restrângere a unor activităţi în funcţie de atractivitate şi profitabilitatea acestora.

Pentru mai multe informaţii despre modulul Manager Evenimente  Solicită un Demo.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.