Gestiunea Stocurilor

Recuperezi timp și bani cu o gestiune corectă și actualizată în timp real

Începe acum

Stocurile tale, fără discrepanțe, actualizate constant, la zi.

Preia acum controlul și ia deciziile informate pentru creşterea profitabilităţii afacerii tale.

eficienţă

Gestiunea materiilor prime

Operează facil și rapid intrările (NIR-uri), transferurile între gestiuni sau bonurile de consum, din cloud, oricând şi de pe orice dispozitiv, fără instalări sau echipamente dedicate.
Lucrează mai eficient şi mai sigur pentru a reduce semnificativ cheltuielile.
Asigură un rulaj eficient al materiilor prime stocate și optimizează costurilor, pentru a reduce pierderile și a crește profitabilitatea.

SINCRONIZARE

Controlul inventarului

Menţine acurateţea inventarului prin sincronizarea în timp real a scăderilor de gestiune din vânzări. Păstrează un nivel optim al cantităţilor din stoc pentru a asigura aprovizionarea corectă și la timp pentru fiecare gestiune în parte.
Totodată, limitează lipsurile nejustificate din gestiune, prin evidența și controlul stocurilor de materii prime în orice moment al zilei.

OPTIMIZARE

Rețete și producție

Configurează rețete pentru fiecare produs din meniu, separat pentru fiecare gestiune sau locaţie în parte.
Verifică periodic costurile de producție, pentru optimizarea prețurilor de vânzare și păstrarea adaosului şi profitabilității dorite.
Astfel, păstrezi constantă calitatea preparatelor şi asiguri un standard de servire al fiecărui preparat, atât pentru bucătărie cât și pentru bar, indiferent de locaţie.

PERFORMANȚĂ

Rapoarte de analiză a profitabilității

Ia cele mai informate decizii, pe baza datelor curente sau istorice. Concepute pentru a oferi informații detaliate asupra vânzărilor, rulajelor și costurilor, rapoartele de analiză te ajută să vinzi eficient, să asiguri profitabilitatea fiecărui produs din meniul și să ai un rulaj eficient al materiilor prime.
Cu ajutorul informațiilor structurate inteligent şi prezentate intuitiv, poți evalua situaţia reală şi lua decizii informate, pentru a ține activitatea sub control sau a dezvolta afacerea.

INTEGRARE

Export în contabilitate

Elimini introducerea manuală a facturilor în programe precum SAGA, CIEL, Winmentor şi câştigi timp important prin integrarea automată cu cele mai diverse programe de contabilitate.
Astfel, te eliberezi de activitățile repetitive și consumatoare de energie și timp.
Cu ajutorul conectorilor dedicați, toate datele sunt exportate automat, în formarul corect, din modulul POS Restaurant către cele mai diverse aplicaţii de gestiune financiar-contabilă.

Începe acum gestionarea stocurilor în timp real și primești acces structurat la date exacte despre prețuri, consumuri și costuri pentru analiza completă a profitabilității afacerii tale.


Începe acum
Solicită o demonstrație