Pregătește-te pentru „noul normal”

O experiență de hotel fără receptie, fără kiosk

Începe acum

speaker_phone

Cum arată experiența fără contact?

Cu Pynbooking PMS automatizezi toate fluxurile de lucru, de la rezervare, la plecare, fără implicarea unui operator uman.

Rezervare
PMS-ul Pynbooking integrează nativ toate canalele de rezervare şi actualizează automat disponibilitatea camerelor şi preţurile.
Atât pe site-ul hotelului cât şi pe alte platforme (Booking.com, Expedia, Facebook, Instagram) oaspeţii verifică disponibilitatea şi preţul în timp real, aleg singuri camera dorită, fac rezervarea.
Toate rezervările se salvează automat în PMS.
Comunicare
PMS-ul trimite automat la toţi oaspeţii, pe email sau SMS, link de acces în Guest APP, confirmarea şi rezumatul rezervării, invitaţie la check-in online etc.
PMS-ul devine astfel angajatul tău care asigura întreaga comunicare cu oaspeţii, 100% automat, fără implicarea unui operator uman.
Sosire
Fişa de cazare este completată şi semnată online în Guest App şi este oricând accesibilă în PMS, check-in-ul online se finalizează deasemenea în Guest App.
Dacă hotelul este dotat cu yale inteligente, oaspeţii primesc codurile de acces în camere, se cazează singuri, fără contact direct cu angajaţii din Recepţie.
Sedere
Modulul Housekeeping din GuestApp oferă oaspeților posibilitatea să solicite servicii de curăţenie sau să opteze pentru a nu fi deranjaţi.
Modulul Room Service din Guest App oferă oaspeților tăi posibilitatea de a comanda măncare sau alte servicii direct de pe propriile telefoane.
Pynbooking elimină nevoia interacţiunii cu personalul din hotel pe durata sejurului.
Plecare
Pynbooking automatizează complet operaţiunile de check-out. PMS-ul se integrează cu procesatorii de plăţi online, iar oaspeţii plătesc direct în GuestApp cazarea și serviciile extra solicitate.
Fără asistenţă umană, PMS-ul emite automat factura fiscală şi o expediază pe email.
După efectuarea plaţii şi check-out, PMS-ul dezactivează automat codul de acces în cameră şi trimite automat clientului o invitaţie pentru review online şi notarea serviciilor utilizate.

Efort mai mic pentru tine și control mai mare pentru oaspeții

speaker_phone

Guest APP

Automatizează toate operațiunile zilnice

Pynbooking elimină nevoia interacţiunii cu personalul din hotel pe toata durata sejurului și ajută hotelierii și oaspeții să câștige timp și să-l folosească în avantajul lor, pentru o muncă și o viată mai bună.


Începe acum
Solicită o demonstrație