Fie că sunt mici sau mari, unitățile de cazare care folosesc Pynbooking au reușit să-și impresioneze oaspeții încă de la primul contact. Iată o parte din impresiile oaspeților care au fost „întâmpinați” de majordomul Pynbooking Guest App, care le-a făcut șederea mai plăcută.

Modelul de cazare self service presupune ca oaspeții să nu întâlnească personalul unității. Acesta a prins amploare și în România, în ultimii ani. Cu toate acestea, una din consecințele pandemiei de Covid19 a fost ca multe dintre hotelurile cu tradiție de la noi să fie nevoite să treacă la un model similar, cu păstrarea distanței dintre personal și oaspeți.

Așa a început automatizarea hotelurilor. Întreg procesul, de la rezervare la sosire, ședere și plecare, a fost digitalizat cu ajutorul modulelor unui software creat special să facă viața mai ușoară angajaților din HoReCa, în special în vremuri precum cele în care trăim.

Așa că recepția a fost deseori înlocuită sau completată de un Guest APP, de unde oaspetele își poate face check-in și check-out fără recepționer. Rezervările, indiferent de unde vin ele, sunt procesate automat de un Channel Manager, care comunică cu software-ul principal, PMS-ul. Pentru oaspeți, e simplu: folosesc telefonul, tableta sau laptopul ca să comunice cu hotelul și nu interacționează cu nimeni. Pentru personalul tău, e la fel de simplu: primesc notificări în sistem și răspund cererilor oaspeților, fără să îi întâlnească. 

Astăzi vom vorbi despre doi dintre partenerii noștri și îți prezentăm impresiile oaspeților care le-au trecut pragul și au interacționat cu unul sau mai multe dintre modulele Pynbooking.

Gaudi Accommodation

Situat în Cluj-Napoca, proiectul Gaudi este de tip self-service. Aici, oaspeții pot rezerva pe cont propriu, online, unități de cazare în regim hotelier. 

Ei primesc acces automat în clădire, apartament și garaj, după confirmarea rezervării și efectuarea plății, iar totul se întâmplă online și fără contact fizic. Direct pe telefon, prin SMS și email, oaspeții primesc codurile de acces.

Cu digitalizarea, este ca o afacere care se conduce singură!

Iată ce spun oaspeții (recenziile de mai jos au fost traduse din limba engleză de pe Booking.com):

„Au un sistem uimitor. Îți trimit un cod și poți descuia ușa de pe telefon prin introducerea acestuia.” Dragoș

„Mi-a plăcut că check in-ul și check out-ul se realizează contactless și faptul că nu a fost nevoie să mă întâlnesc cu nimeni, în vremuri ca acestea (cu pandemia din prezent). Apartamentul este foarte confortabil, curat și are o terasă minunată.” Marin

„Această proprietate oferă tot ce ai nevoie pentru șederea ta. Ne-a plăcut mult terasa! Check in-ul se face online, ai cod de acces în locul cheilor, ai parcare și liniște. Sigur vom reveni.”  Florentina

„Check-in/check-out s-a făcut fără contact: am primit cod de acces și instrucțiuni pt a găsi cheia.” Andrei

Află mai multe despre studiul de caz Pynbooking – Gaudi Accommodation.

Modelul Castle Hotel Daniel

Castelul Daniel din Tălișoara își întâmpină oaspeții ca pe niște nobili. Mai exact, Guest App este majordomul de încredere aici. Această aplicație accesibilă tuturor oaspeților le afișează un mesaj de întâmpinare simpatic încă de la sosire. Datele acestora sunt preluate automat din PMS, „creierul” digitalizării, care stochează informațiile de pe parcursul întregii lor experiențe.

 Echipa Daniel Castle a personalizat modulul Guest App, tocmai pentru a-i reda personalitatea pe care ar avea-o un majordom uman. Aici, direct pe telefon, oaspeții pot citi instrucțiunile specifice șederii lor, pot solicita servicii din secțiunile Room Service și Housekeeping. La final, Guest App afișează lista cu servicii de care oaspetele a beneficiat și totalul de plată, care se poate efectua online, chiar din Google Pay sau Apple Pay. 

Este ideal pentru perioada în care nu este recomandată plata cu numerar, nici contactul interuman. 

Antreprenorul și bloggerul Răzvan Pascu a avut parte de o ședere plăcută la Castel Daniel și iată mesajul postat pe Facebook.


Bineînțeles, reacțiile oamenilor sunt pro și contra digitalizării, însă cei mai mulți felicită inițiativa echipei Castel Daniel de a ține pasul cu tehnologia și a se adapta măsurilor de prevenție împotriva Covid19.

Bineînțeles, pentru oaspeții care preferă în continuare contactul uman, unitatea deține recepție unde mereu vor fi întâmpinați cu un zâmbet și multă căldură.

Ingenios, original și adaptat la vremurile actuale

Cu siguranță, în astfel de vremuri, o recenzie pozitivă venită din partea unui oaspete este ca o gură de aer proaspăt pentru orice hotelier.

Iar masca pe care suntem obligați să o purtăm cu toții ascunde uneori zâmbetele personalului tău care întâmpină oaspeții la recepție.
 
Oferă aceste zâmbete în continuare, prin intermediul tehnologiei. Oaspeții vor aprecia că ții la siguranța lor și că evoluezi, în orice situație.

Atrage și tu recenzii pozitive și încântă-ți oaspeții! Toată lumea se bucură de modulele Pynbooking, iar mediul înconjurător îți mulțumește că reduci cantitatea de hârtie folosită în spațiul tău.

Mereu, la Pynbooking, îți vom oferi cele mai eficiente, complete și moderne soluții pentru industria HoReCa din România. 

Adaptează-te la cerințele oaspeților și la situația actuală și ai numai de câștigat!

Te invităm să afli toate beneficiile pe care le au antreprenorii care dețin Pynbooking, pe www.pyn.ro 
 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.