Suntem Pynbooking

Construim solutii software pentru industria HoReCa care rezolvă probleme zilnice de productivitate, management, vânzări, marketing și comunicare.

Misiunea Noastra


Misiunea noastră este de a automatiza procesele de lucru, banale, repetitive din industria hotelieră și de a elibera timpul oamenilor pentru o muncă si o viată mai valoroasă.
Astfel, punem sub semnul întrebării tehnologiile de ieri si construim solutii software de ultimă oră care sa-i ajute pe clienții noștri si pe oaspetii lor să realizeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Povestea noastra


Platforma Pynbooking a fost creata in 2014 pentru a înlocui diverse metode de administrare neproductive, cum ar fi tabelele în excel sau notițele pe foi, ori programele de gestiune invechite.
Solutia noastra fost creata astfel încât să răspundă cerințelor tehnologice actuale și nevoilor oricărui tip de afacere din industria HoReCa.
Împreună cu clienții noștri construim si perfectionam cele mai bune solutii software pentru a automatiza procesele dintr-o afacere, pentru optimizarea costurilor si pentru generarea de noi oportunitati.

Platforma noastră

Te ajută să îți digitalizezi afacerea, să îți automatizezi procesele, să ai o echipă productivă și oaspeți mulțumiți.

Guest Self Service App

Oferă o experiență memorabilă care surprinde oaspeții încă dinaintea sosirii

PMS Hotel

Automatizează operațiunile de zi cu zi, de la gestionarea camerelor la interacțiunea cu oaspeții

Channel Manager

Gestionează fără efort toate platformele de booking

Booking Engine

Gestionează fără efort rezervările directe, cu 0 % comision

POS Restaurant

Simplifică operațiunile de zi cu zi din restaurant

Integrări

Platforma noastră este menită să crească împreună cu dvs. Cu mai mult de 100 de integrări și posibilitatea de a crea API-uri personalizate, puteți sincroniza Pynbooking cu o multitudine de aplicatii pentru a se potrivi afacerii dvs.

Pynbooking oferă atât sistemele software, cât și sfaturile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți experiența oaspeților și pentru a vă face operațiunile mai eficiente.


Încearcă 30 zile gratuit